Permanència migdia

Donem als infants l'oportunitat de gaudir de diverses opcions durant el temps de migdia. A la Permanència al Migdia, els nens tenen la possibilitat de participar en jocs dirigits, que fomenten la interacció social i el desenvolupament de habilitats, en un entorn supervisat i segur. També tenen llibertat de triar entre activitats lliures al pati infantil, on poden gaudir d'activitats recreatives i exercici físic, o a l'aula de psicomotricitat, on poden desenvolupar habilitats motrius i coordinació. La nostra intenció és proporcionar als nens un temps de descans actiu i divertit, afavorint el seu benestar i equilibri durant la jornada escolar.
Com sempre, garantim la supervisió adequada per part del personal qualificat per assegurar la seva seguretat i el seu benestar durant aquest temps de permanència.


Dies

Cada dia

Horari

12:30h a 13:15h

Cursos

Tots

Quota

150€ anual
50€ x n.dies
3€ per un dia eventualPer tal d'apuntar-vos a l'activitat permanència migdia ho podeu fer a través d'aquest formulari.


Forma de pagament:

El cobrament de les activitats es farà mitjançant rebut bancari en tres terminis:
Novembre - Gener - Març
No s'acceptarà cap inscripció que no tingui anotat el número de compte.

Teniu l'opció de fer el pagament íntegre de tot el curs en efectiu o targeta de crèdit a l'oficina de l'AMPA, amb data límit 10/11/24.

En cas d'incompliment de pagament en els terminis acordats, previ avís, es privarà l'alumne de l'ús de l'activitat. En l'extraescolar de natació, es restringirà l'accés a la piscina.
Autoritzo a l'Ampa Escola Pompeu Fabra, al professor i/o a la persona responsable de l'activitat a enviar informació electrònica per mail o per whatsapp sobre el desenvolupament de les activitats en qüestió durant el curs 2024/2025.
Emissor: Ampa Pompeu Fabra
Adreça: ctra.Torregrossa, s/núm.
Identificador: G- 25051392
Autoritzo a l'Ampa Escola Pompeu Fabra a emetre i carregar rebuts bancaris de les activitats extraescolars.
He llegit i accepto la política de privacitat i de protecció de dades