Disposem com a novetat la incorporació de l'acadèmia Green Valley a la graella d'extraescolars per tal d'oferir un alt nivell d'anglès per als alumnes. Green Valley focalitza l’aprenentatge en L’EXPRESSIÓ ORAL, eina bàsica per la comunicació, i aplica un mètode docent d’èxit contrastat basat en 3 pilars:

  • APRENENTATGE DE LA LLENGUA MATERNA (CREAR UN NEXE ENTRE LA LLENGUA MATERNA I L’ANGLÈS)
  • AMBIENT DISTÈS I RELAXAT
  • ÚS DE L’IDIOMA

Aquesta metodologia ha estat desenvolupada amb la col·laboració de lingüistes i professors.

CENTRE OFICIAL PREPARADOR I EXAMINADOR DE CAMBRIDGE I OXFORD

Tots els alumnes tindran classes periòdicament amb professor nadiu

Amb aquesta metodologia, els nens aprenen anglès utilitzant tots els seus sentits, amb jocs, cançons, moviments i sempre en un ambient distès i amè. La prioritat és entendre i parlar lliurement. I el més important, els nens no perden l’interès per l’aprenentatge de l’anglès, segueixen motivats!!!

D’aquesta manera els alumnes aprenen anglès intuïtivament, de la mateixa forma que aprenen la seva pròpia llengua materna!

Podeu descarregar-vos la informació de la metodologia en aquest enllaç
 
Els alumnes que s'inscriguin i siguin assignats a l'activitat, rebran un correu electrònic directament de l'acadèmia Green Valley per tal de formalitzar la matrícula i gestionar el pagament.
 
Volem recordar que per realitzar aquesta activitat, la familia haurà d'haver abonat la quota anual de l'AMPA. Podeu realitzar el pagament en el següent enllaç: SOCI AMPA


Dies

Dilluns I3, I4
Dimecres I5, 1r i 2n
Dijous 3r i 4t / 5è i 6è

Horari

De 16:30h a 17:30h

Cursos

1r - 2n - 3r - 4t - 5è - 6è 

Quota

34€/mensual
(mínim 10 alumnes)
Material no inclòs