Impartit per entrenadors del C.B. Mollerussa

l nostre programa de bàsquet ofereix una varietat d'activitats tècniques i tàctiques relacionades amb el món d'aquest esport. A més de treballar les habilitats específiques del bàsquet, aquest programa també té com a objectiu desenvolupar la capacitat creativa, social, coordinativa i condicional dels infants.l nostre programa de bàsquet ofereix una varietat d'activitats tècniques i tàctiques relacionades amb el món d'aquest esport. A més de treballar les habilitats específiques del bàsquet, aquest programa també té com a objectiu desenvolupar la capacitat creativa, social, coordinativa i condicional dels infants.

Durant les sessions de bàsquet, els alumnes tindran l'oportunitat de practicar i millorar les seves habilitats tècniques, com ara el driblatge, el tir, el passatge i el rebot. Els professors utilitzaran exercicis i pràctiques adaptades a l'edat i al nivell dels alumnes per ajudar-los a dominar aquestes habilitats bàsiques del bàsquet.

A més, es treballarà la part tàctica del joc, incloent estratègies defensives i ofensives, moviment sense pilota i comprensió del joc en equip. A través d'activitats de joc i simulacions de situacions reals de partit, els alumnes desenvoluparan la seva presa de decisions, el seu sentit espacial i la seva capacitat de treballar en equip.

A més de les habilitats tècniques i tàctiques, el programa de bàsquet també busca fomentar el desenvolupament global dels alumnes. Les activitats es dissenyen per ajudar-los a millorar la seva coordinació motora, l'equilibri, la velocitat i l'agilitat. Això contribueix a un millor control corporal i a l'adquisició de moviments més precisos i eficients.

Al mateix temps, el bàsquet és un esport que fomenta la interacció social i el treball en equip. Durant les sessions, els alumnes tindran l'oportunitat de col·laborar i comunicar-se amb els seus companys, desenvolupant habilitats socials importants com l'empatia, la cooperació i el respecte.

En resum, el nostre programa de bàsquet ofereix als alumnes una experiència enriquidora en aquest esport, treballant les seves habilitats tècniques i tàctiques, així com el seu desenvolupament global i les seves habilitats socials. Estem compromesos a proporcionar un ambient segur i estimulant on els alumnes puguin créixer com a jugadors de bàsquet i com a persones.

Dies

Dimarts i Dijous

Horari

De 16:30h a 17:30h

Cursos

1r a 6è

Quota:

Anual 145€ 
78€ només un dia
(mínim 10 alumnes)