AMPA POMPEU FABRA Educació Mollerussa Lleida

La comissió solidària de l’AMPA treballa per la implicació, sensibilització, transformació social, igualtat d’oportunitats, consciència col·lectiva, participació comunitària, etc. en diversos projectes per tal:


Apropar al col·lectiu de l’escola a les diverses realitats del nostre entorn proper.


Col·laborar en la sensibilització de nens i famílies en temes de solidaritat.


De posar en marxa accions que ens facilitin la implicació de tota la comunitat, que permetin a cadascú aportar, en la mesura que ens sigui possible, el seu gra de sorra.


Potenciar i ensenyar la importància de la cooperació.Potenciar el sentiment d’unitat i pertinença al grup basat en metes i interessos comuns..


Reconèixer les diferències per tendir a la igualtat compartint les habilitats.


Aprendre a compartir béns materials i immaterials (habilitats, coneixements, estratègies).


Per aquest motiu es treballa durant el curs escolar en els següents projectes

Recollida de taps solidaris

La Laura és una nena de 11 anys de Térmens (Lleida), que té una paràlisis cerebral i s’ha creat un grup d’ajuda “Tots amb la Laura” . L’AMPA organitza una recollida de taps de plàstic per a la família per tal d’ajudar-la econòmicament en el seu tractament a Filadèlfia.

>>> Facebook

Col·labora AQUI Gran recapte d'aliments

Col·laborem amb el Banc d’aliments per tal de conscienciar als nens, nenes i famílies amb xerrades i visites als punts de recollida en el gran recapte d’aliments a Catalunya. Aquesta és una campanya de recollida d’aliments bàsics per tal d’aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària i també per tal de donar a conèixer la situació actual de cert col·lectiu. La campanya es dur a terme simultàniament als quatre bancs d’aliments de Catalunya.

Gran recapte d'aliments 

La Marató de TV3

Participem amb la causa que anualment proposa TV3 sota el nom LA MARATÓ DE TV3 per recollir diners i aportar-los conjuntament amb “Mollerussa amb la Marató”. Muntem una paradeta a la plaça de l’Ajuntament de venta de joguines i llibres de segona mà i altres sorpreses originals! #TOTSAMBLAMARATÓ

Posa't la gorra

Les 4 AMPA d’infantil i primària, juntament amb AFANOC Lleida i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa i empreses i entitats diverses de la ciutat i comarca ha organitzat el passat 24 de setembre de 2017 la primera edició del POSA’T LA GORRA A MOLLERUSSA amb un fantàstic èxit de participació. Esperem que aquesta sigui la primera de moltes altres edicions!

US ESPEREM AL POSA’T LA GORRA A MOLLERUSSA el proper 30 de setembre de 2018.