Oferim als infants una varietat d'opcions per a entretenir-se de manera saludable i divertida. A més de les activitats escolars, els nens tenen l'oportunitat de participar en jocs dirigits o lliures al pati infantil i a l'aula de psicomotricitat.Oferim als infants una varietat d'opcions per a entretenir-se de manera saludable i divertida. A més de les activitats escolars, els nens tenen l'oportunitat de participar en jocs dirigits o lliures al pati infantil i a l'aula de psicomotricitat.

Al pati infantil, els alumnes poden gaudir de jocs dirigits, que són activitats organitzades i supervisades per fomentar la interacció social, el treball en equip i el desenvolupament de habilitats motrius. A través d'aquestes activitats, els nens poden aprendre a seguir instruccions, cooperar amb els altres i explorar el seu entorn de manera segura i divertida.

A més, també ofereixem temps per a jocs lliures al pati, on els nens tenen l'oportunitat de triar les seves activitats i jugar de manera més autònoma. Aquest temps de joc lliure fomenta la creativitat, la imaginació i l'expressió personal dels alumnes.

A l'aula de psicomotricitat, els nens poden participar en activitats específiques dissenyades per millorar les seves habilitats motrius, la coordinació i l'equilibri. Aquestes activitats són desenvolupades per professionals qualificats i estan adaptades a les diferents edats dels nens, permetent-los explorar i gaudir del moviment de manera segura i estimulant.

Amb aquesta combinació d'activitats dirigits i lliures, així com les activitats a l'aula de psicomotricitat, busquem proporcionar als alumnes una experiència completa i enriquidora, on puguin divertir-se, aprendre i desenvolupar-se físicament i emocionalment.

Dies

Tots

Horari

16:30h - 17:30h

Cursos

I3 - I4 - I5 - 1r - 2n

Quota

Anual 210€
Mensual 57€ x nº dies
3€/dia eventual