El Hip hop és una activitat esportiva que combina el moviment i la música per aconseguir un aprenentatge enriquidor. Mitjançant la pràctica d'aquesta disciplina, els alumnes tenen l'oportunitat d'explorar i dominar diferents estils musicals, alhora que milloren la seva coordinació, lateralitat i coneixement del treball acrobàtic.El Hip hop és una activitat esportiva que combina el moviment i la música per aconseguir un aprenentatge enriquidor. Mitjançant la pràctica d'aquesta disciplina, els alumnes tenen l'oportunitat d'explorar i dominar diferents estils musicals, alhora que milloren la seva coordinació, lateralitat i coneixement del treball acrobàtic.

Durant les sessions de Hip hop, els alumnes són introduïts en el món de la dansa i la música, explorant la seva expressió artística i desenvolupant habilitats físiques i mentals. Amb una combinació de moviments rítmics i coreografies dinàmiques, els participants tenen l'oportunitat de canalitzar la seva creativitat i expressar-se a través del ball.

A més de fomentar la coordinació i la lateralitat, el Hip hop també promou l'aprenentatge del treball acrobàtic, incorporant moviments acrobàtics com salts, girs i altres tècniques que requereixen equilibri i força. Això permet als alumnes superar reptes físics i guanyar confiança en les seves habilitats.

L'activitat de Hip hop no només ofereix beneficis físics, sinó que també ajuda a desenvolupar aspectes socials i emocionals. Mitjançant la interacció amb altres participants, els alumnes aprenen a treballar en equip, col·laborar i comunicar-se de manera efectiva. A més, el Hip hop promou la confiança en si mateixos i l'expressió emocional, donant als alumnes una eina per expressar-se de manera autèntica i lliure.

En resum, el Hip hop és una activitat esportiva en què els alumnes tenen l'oportunitat d'aprendre i explorar diferents estils musicals, alhora que milloren la seva coordinació, lateralitat i coneixement del treball acrobàtic. A través d'aquesta experiència enriquidora, els alumnes desenvolupen habilitats físiques, socials i emocionals que els ajuden en el seu creixement personal.

Impartit per Maria Nabau, co-directora de Gimnàs Stil de Mollerussa i més de 25 anys d'experiència.

Dies

Dimarts 

Horari

12:30h a 13:15h

Cursos

3r, 4t, 5è i 6è

Quota

Anual 141€

Màx. 15 alumnes